fbpx

Mega Gym

sajt

ZEMUN-ZELENA AVENIJA

Avenija

Mega Gym Zelena avenija se nalazi u okviru istoimenog stambeno-poslovnog kompleksa u Zemunu, na adresi Petra Kočića 14b. Najmodernija teretana u Zemunu po merilu svakog vežbača. 

Prateći svetske trendove, kreirali smo fitnes centar po meri savremenog vežbača, koji očekuje da prostor za vežbanje bude lep, prijatan, svetao i besprekorno čist.

Dizajn prostora prati sada već prepoznatljivi Mega Gym stil. Vrhunski uslovi za vežbanje podrazumevaju i vrhunsku opremu. Mega Gym Zelena avenija opremljen je MATRIX kardio opremom poslednje generacije.

Jutarnje trčanje na traci dobija sasvim novu dimenziju kad aktivirate opciju Virtual Active i odaberete neku od atraktivnih svetskih lokacija i započnete svoju virtuelnu turu.

Mašine za vežbe snage su kombinacija MATRIX mašina sa integrisanim opterećenjem i Plate Loaded mašina Matrix i Hammer Strength.

Vežbačima je na raspolaganju i odvojena sala za funkcionalne treninge od 200 m2, u kojoj se izmedju ostalog nalazi i neprevazidjeni sistem za funkcionalni trening Precor Queenax, kao i Glute Builder, veliki broj najmodernijih rekvizita proizvedenih pod brendom Rekreacija.

Prijatna atmosfera u kafe protein baru doprinosi tome što vežbači pre ili posle treninga, vrlo rado sednu i popiju kafu ili čaj, pored uobičajenih pre workout i post workput suplemenata i proteinskih šejkova.

Prostrane i moderno opremljene svlačionice i savremen sistem njihovog korišćenja, uz obezbeđen privatan parking za članove kluba u ulici Petra Kočića su velika prednost za ljude koji dolaze da vežbaju neposredno pre ili nakon posla.

Iskusni treneri, ljubazno osoblje i besprekorna čistoća objekta su zajedničke karakteristike svih Mega Gym klubova.

Očekujemo vas u Zelenoj aveniji!

Mega Gym je više od fitnesa.

  • Cenovnik
  • Radno vreme
  • Kako do nas
  • Kontakt

Mesečna članarina
12 termina ceo dan - 4500 din.
30 termina ceo dan -  5000 din.

Vođeni treninzi (12 termina) - 9000 din.

Pojedinačni individualni trening - 1500 din.
Individualni treninzi (8 termina) - 9000 din.
Individualni treninzi (12 termina) - 13 800 din.
Individualni treninzi (duo paket) 12 termina - 18 800 din.

*Napomena - uz individualne treninge potrebno je uplatiti mesečnu članarinu

Godišnja članarina - 35 000 din.

"Family" paket - popust 25% (kako biste koristili ovaj paket, potrebno je da tri osobe iz porodice treniraju. Popust ne važi za individualne treninge i godišnju članarinu).

"Zelena avenija" paket - popust 15% (stanovnici naselja "Zelena avenija" imaju popust uz prethodno donetu potvrdu da zaista žive u naselju. Potvrda se uzima u firmi Monteks. Popust ne važi za individualne treninge i godišnju članarinu).
Popust za studente i učenike -  15%  (studenti i učenici ostvaruju popust uz donetu đačku knjižicu ili indeks).

*Napomena - popust se ne odnosi na individualne i godišnju članarinu.

Članska kartica - 500 din.
Pojedinačni trening - 600 din.

RADNO VREME

Radnim danima 07h -22h

Vikendom 09h – 21h

Ulica:

Petra Kočića 14b

KONTAKT

Za sva pitanja  možete nas kontaktirati na 

e-mail: zelena.avenija@megagym.rs 

telefona: 011 650 8339

telefona: 066 8799 781

Galerija