Treneri

Jelena Paunović

Jelena Paunović

instruktor pilatesa

Aleksandra Vujović

Aleksandra Vujović

Personalni trener, trener Kardio boksa. Profesionalni bokser.

Grupni programi

TBW- Total Body Workout je idealan spoj ritmičnog kardio treninga i treninga snage, sa elementima istezanja angažovanih mišića. Cilj je poboljšanje kardio vaskularne sposobnosti, fleksibilnosti i mišićne snage. Obraća se pažnja na ravnomerno toniranje svih mišićnih grupa a rezultat je skladno, proporcionalno telo. Ova vrsta vežbanja je dobar način da se smanje telesne masnoće a zadrži i elegantno naglasi čvrsta ženska muskulatura.
Deo treninga se izvodi na strunjačama, povremeno se koriste rekviziti a aktuelni i stari hitovi dens i haus muzike daju odličan podsticaj i elan tokom vežbanja. Menjaju se srednji i visoki intervali treninga sa akcentom na srednji intenzitet a time se najviše pogađa željena “fat burn” zona.

Kardio boks je vid kombinacije kardio treninga i borilačkih veština i idealan je za redukovanje telesne težine jer radi celo telo. Kombinacija je fitnesa, aerobika, kik boksa i vežbi sa sopstvenom težinom. Na idealan način se za kratak vremenski period steknu izdržljivost i kondicija. Koristi se program pogodan za regulisanje telesne težine koji aktivira sve mišiće u telu. Radi se na džaku, fokuserima, steperima i sa ostalim rekvizitima, uključujući i tegove.

Pilates predstavlja trening u čijem je fokusu jačanje svih misića tela. Posebna pažnja je posvećena i flexibilnosti celog tela, kako bi se naše telo oslobodilo tenzije i pritiska celodnevne angažovanosti. Povećavanjem snage, celo telo dovodimo u sklad i poboljšavamo držanje. Trening je srednjeg intenziteta i pogodan je za sve grupe vezbače koji zele da ojačaju svoje telo, a istovremeno i rade na flexibilnosti.

Galerija

NAJNOVIJE VESTI

sample108

Obaveštenje za članove TONUS GYM klubova

Poštovani članovi i prijatelji kluba, Želimo da vam se obratimo nakon što su mediji, posle današnjeg saopštenja na ...

sample108

MEGA GYM – ZELENA AVENIJA

Još jedan objekat u lancu fitnes centara Mega Gym otvoren je u ekskluzivnom zemunskom naselju "Zelena avenija", na adresi Petra Kočić...

sample108

„Najjači“ čovjek na svijetu odradio trening u Trebinju

Neki ga smatraju "najjačim" čovjekom na svijetu, a neki najjačim Srbinom. Rada Savića svi znaju kao uspješnog sportistu, viš...

Omladinskih brigada 65a,
Novi Beograd
+381116281810
tonusgymnbg@yahoo.com

Petra Kočića 14b, Zemun

tonusgymzelenaavenija@gmail.com

+381114508339

Kralja Mihaila Zetskog 6, Batajnica

+381641174786

Dusana Madzarčića Korčagina 7,

Zemun Polje

+381668800176

Dimitrija Davidovića 16

Smederevo

Hercega Stjepana Kosače bb,

Trebinje

+38765650084