fbpx

Mega Gym

sajt

Zašto je jesen najbolje vreme za vežbanje?

Redovna fizička aktivnost je poželjna tokom cele godine, ali nekako su određeni periodi omiljeniji za treniranje od drugih. 

Mnogi se odlučuju za mesece pre leta, jer žele da izgledaju lepše i privlačnije na plaži, dok drugi čekaju početak godine kako bi krenuli sa zdravijim navikama. 

Mi predlažemo jesen kao idealno vreme i navodimo 4 razloga zašto ove jeseni treba da se posvetite treniranju.

Zasto je jesen najbolje vreme za vežbanje

OJAČAJTE IMUNI SISTEM

Jesen i njeni hladni dani su vreme kada prehlade i druge virusne infekcije obično počinju da se šire, pa bi trebalo ojačati imuni sistem. Redovnim vežbanjem pomažete organizmu da se brže i lakše izbori sa infkecijama, a garantujemo da ćete se osećati bolje i psihički i fizički.

PRAVO VREME ZA NOVE POČETKE

Nakon godišnjih odmora, svi se polako vraćaju svojim rutinama ili započinju nešto novo. Najveći broj kurseva počinje upravo na jesen, a ukoliko ste čekali idealan trenutak za treniranje, ovo je taj. Tmurni jeseni dani umeju da budu depresivni, a ukoliko vreme ispunite vežbanjem, neće biti mesta lošem raspoloženju i atmosferi.

Kod nas u Mega Gym fitnes centrima tokom jesenjih i hladnijih dana, atmosfera je odlična, a osim što ćete za kratko vreme oblikovati sigurno éte i biti ponosni jer ste se ove jeseni okrenuli zdravim navikama. 

IZGLEDAĆETE BOLJE

Možda zvuči kao očigledan razlog, ali podsetićemo vas da ukoliko redovno vežbate, rezultati će biti vidljivi tokom cele godine. Više energije, zategnuto telo i bolje raspoloženje? To je ono što želite ove jeseni, zar ne? Pogledajte već sada ponudu treninga i  pronađite odgovarajući za sebe.

U Mega Gym-u vežbačima su na raspolaganju PERSONALNI, VOĐENI, GRUPNI(samo u Novom Sadu), kao i samostalno korišćenje teretane.

VIŠE ENERGIJE I BOLJE RASPOLOŽENJE

Kada dođu tmurni jesenji dani i česte kiše, koliko god da volite da se ušuškate uz omiljeni film, faliće vam i vreme provedeno napolju. Najbolji način da zadržite energiju i raspoloženje  jeste da slobodno vreme ispunite kvalitetnim treninzima. Naučno je dokazano da vežbanje poboljšava mentalno zdravlje i pomaže da se izborite sa depresivnim stanjima.

Mega Gym fitnes centri otvoreni su za sve vežbače radnim danima, kao i vikendima (radno vreme se razlikuje od lokacije do lokacije), tokom hladnih dana, ali i toplih. Kod nas ne postoje prepreke kada je u pitanju treniranje i zato vas čekamo širom otvorenih vrata i ove jeseni. 

Dođite i uverite se zašto je MEGA GYM više od fitnesa

Sve informacije o treninzima, uslugama, cenama i lokacijama pogledajte na sajtu www.megagym.rs