fbpx

Mega Gym

sajt

Vođeni treninzi

Vođeni treninzi u Mega Gym-u

Vođeni treninzi su najtraženiji vid vežbanja u Mega Gym teretanama. Vode iskusni instruktori koji su u svakom trenutku na raspolaganju svim vežbačima.

Po vrlo pristupačnoj ceni možete vežbati uz konsultaciju trenera, a na vama je da izaberete da li želite da vežbate u društvu.

Vođene treninge možete zakazati na u sledećim Mega Gym lokacijama: Novi Beograd, Zemun, Batajnica, Zemunpolje, Smederevo. Sve Mega Gym teretane opremljene su vrhunskom i kvalitetnom opremom, prostor za vežbanje je besprekorno čist, a svi instruktori su iskusni i stručni.

Na sajtu www.megagym.rs izaberite željenu lokaciju i tu  pronađite sve informacije o cenama vođenih treninga kao i kontakt telefoni za više informacija. 

Vođeni treninzi se odvijaju u grupama, ali za razliku od grupnih prilagođeni su svakoj osobi posebno, a podrška trenera je neizostavna.

Ova vrsta treninga podrazumeva vežbanje pod nadzorom naših iskusnih instruktora koji vam nakon davanja instrukcija za pravilno izvođenje vežbi, ostavljaju slobodu da vežbate i samostalno.

Ovakav vid treninga je odličan ukoliko želite da vežbate u društvu najboljih prijatelja, ili partnera. To naravno ne znači da ćete imati iste vežbe i tempo jer će se instruktor potruditi da prilagodi vežbe vašim kapacitetima.

Za razliku od personalnih, instruktor neće biti sve vreme uz vas, ali će vam biti na raspolaganju. A ono što odvaja vođene treninge od grupnih jeste to što nećete vežbati isto što i ostali jer ćete dobiti svoje vežbe za delove tela koji su vama bitni ili problematični.

Za ovakav tip treninga nije potrebno zakazivanje. Dovoljno je samo da se raspitate u koje vreme radi vaš izabrani instruktor i trening može da počne.

Pre početka vežbanja trener će vam dati sve instrukcije za pravilno izvođenje vežbi i biće na raspolaganju za dodatna pitanja.

Kome su namenjeni vođeni treninzi?

Vođeni treninzi idealan su tip vežbanja za sve osobe koje žele da dovedu svoje telo u top formu, ali i da vežbaju sa svojim prijateljima ili u paru. Takođe, jedna od prednosti vođenih treninga je i pristupačna cena.

Posebno se preporučuje početnicima kao odličan vid podrške, jer instruktor vodi računa da se sve vežbe izvode pravilno i da ne dođe do povrede, ali sa druge strane daje i dozu samostalnosti i opuštenog vežbanja.

Dođite u uverite se zašto je Mega Gym više od fitnesa