poluindividualni treninzi

Vođeni treninzi

Vođeni treninzi su najtraženiji vid vežbanja u Mega Gym teretanama. Vođene treninge vode iskusni instruktori koji su u svakom trenutku na raspolaganju svim vežbačima.

Po vrlo pristupačnoj ceni možete vežbati uz konsultaciju trenera koji je tu za vežbače da ih ispravi, pokaže i odredi dinamiku vežbača. 

Vođene treninge možete zakazati na sledećim Mega Gym lokacijama: Novi BeogradNovi SadZemunBatajnicaZemun poljeSmederevo. Sve Mega Gym teretane opremljene su vrhunskom i kvalitetnom opremom. Prostor za vežbanje u svim Mega Gym teretanama je besprekorno čist, a  instruktori su iskusni i stručni.

Na sajtu www.megagym.rs izaberite željenu lokaciju i tu  pronađite sve informacije o cenama vođenih treninga kao i kontakt telefone za više informacija. 

Vođeni treninzi se odvijaju u grupama i mnogi će ih mešati sa grupnim, međutim reč je o dva različita tipa treninga. Za razliku od klasičnih grupnih treninga, vođeni treninzi mogu prilagođeni svakoj osobi posebno. 

Ova vrsta treninga podrazumeva vežbanje u grupi pod nadzorom naših iskusnih instruktora koji vam nakon davanja instrukcija za pravilno izvođenje vežbi, ostavljaju slobodu da vežbate i samostalno.

Ovakav vid treninga je odličan ukoliko želite da vežbate u društvu, ali i da imate pažnju instruktora koji će po potrebi izmeniti vežbu za vas ili vas ispraviti, pokazati šta treba da se radi. 

Za razliku od personalnih, instruktor neće biti sve vreme uz vas, ali će vam biti na raspolaganju. A ono što odvaja vođene treninge od grupnih jeste to što ćete kroz trening ići sa trenerom, imaćete komunikaciju i njegovo prisustvo. 

Prilikom upisa, dobićete informacije od trenera kada su termini i vi ćete odabrati koje vreme vam najviše odgovara da se priključite grupi. 

Pre početka vežbanja uvek se možete obratiti svom treneru za savet oko vežbanja, ishrane ili bilo kakvih nedoumica vezano za trening. 

Dođite i uverite se zašto smo više od fitnesa. 

Kome su namenjeni vođeni treninzi?

Vođeni treninzi idealan su tip vežbanja za sve osobe koje žele da dovedu svoje telo u top formu, ali i da vežbaju sa svojim prijateljima ili u paru. Takođe, jedna od prednosti vođenih treninga je i pristupačna cena.

Posebno se preporučuje početnicima kao odličan vid podrške, jer instruktor vodi računa da se sve vežbe izvode pravilno i da ne dođe do povrede, ali sa druge strane daje i dozu samostalnosti i opuštenog vežbanja.

Dođite u uverite se zašto je Mega Gym više od fitnesa

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About