Mega Gym

Kartica pogodnosti za zaposlene u MUP-u

Rekreacija doo je potpisala Protokol o saradnji sa MUP-om Republike Srbije, po osnovu kojeg svi zaposleni u MUP-u koji poseduju KARTICU POGODNOSTI ostvaruju 20% popusta u MEGA GYM fitnes klubovima.

Popust se može ostvariti na svim lokacija MEGA GYM-a u Srbiji:  Novi Sad, Novi Beograd, Zemun, Zemun polje, Batajnica i Smederevo. U Mega Gym fitnes klubovima klijenti mogu koristiti usluge slobodnog vežbanja, ali i zakazati personalne i vođene treninge, a u Novom Sadu i grupne.

Na sve navedene usluge se obračunava popust od 20% svim pripadnicima MUP-a koji pokažu svoju KARTICU POGODNOSTI.

Osim popusta na Mega Gym usluge, KARTICA POGODNOSTI omogućava i 10% popusta za naručivanje fitnes opreme iz ponude Rekreacije doo Novi Sad. Celokupnu ponudu fitnes opreme možete pogledati ovde

Takođe, svake nedelje šaljemo aktuelnosti i novosti vezane za našu ponudu proizvoda i usluga, kako bi zaposleni u MUP-a putem svoje aplikacije bili na vreme obavešteni  i iskoristili sve pogodnosti koje im se nude.

Treninzi u MEGA GYM-u

Usluge i programi fitnes centara Mega Gym namenjene su rekreativcima, profesionalnim sportistima, amaterima i osobama kojima je potrebna rehabilitacija nakon povreda.

Fitnes centri Mega Gym su opremljeni najboljim kardio mašinama i velikim brojem mesta za vežbanje. Poseduju multifunkcionalne sale (integrisan prostor za vežbanje), monitore  za praćenje TV programa, muške i ženske svlačionice sa velikim brojem garderobnih ormarića, tuševa i toaleta.

Svaka lokacija ima dosta prirodnog svetla, ali i najsavremenije sisteme ventilacije. Posebna pažnja je posvećena ozvučenju i odabiru adekvatne muzike, koja će vas motivisati da date najbolje od sebe na putu ka ostvarenju rezultata.

U ponudi MEGA GYM fitnes su slobodno vežbanje pod kojim se podrazumeva samostalno korišćenje teretane, zatim vođeni i personalni,  a u Novom Sadu i grupni treninzi.

Kod vođenih i personalnih treniga vežbate pod nadzorom trenera, po programima prilagođenim svakom individualno, a možete biti fleksibilni sa vremenom i izabrati termine koji vam najviše odgovaraju.

U fitnes centrima se nalaze i barovi u kojima se može popiti voda, kafa, sok od ceđenog voća i proteinski šejkovi vrhunskog kvaliteta.

Dođite i uverite se zašto je Mega Gym VIŠE OD FITNESA.

Fitnes oprema Rekreacija

Rekreacija d.o.o. je već niz godina jedna od vodećih kompanija u regionu u oblasti uvoza, distribucije, instalacije i održavanja fitnes opreme.

Ovlašćeni je distributer brendova: Matrix, Powertec, Horizon, Hammer, Hoist, Bauer Fitness i Ziva za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu i Makedoniju.

Rekreacija doo je opremila veliki broj fitnes klubova, hotela, malih kućnih teretana, sportskih klubova. Na osnovu višegodišnjeg iskustva, u mogućnosti smo da pružimo visokokvalitetne usluge konsaltinga, a obezbeđujemo i usluge servisa.

Regionalni lanac fitnes klubova MEGA GYM posluje u sastavu Rekreacije doo.

Sve informacije o treninzima, uslugama, cenama i lokacijama pogledajte na sajtu www.megagym.rs

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About