fbpx

Mega Gym

sajt

Kartica pogodnosti za zaposlene u MUP-u

Rekreacija doo je potpisala Protokol o saradnji sa MUP-om Republike Srbije, po osnovu kojeg svi zaposleni u MUP-u koji poseduju KARTICU POGODNOSTI ostvaruju 20% popusta u MEGA GYM fitnes klubovima.

Popust se može ostvariti na svim lokacija MEGA GYM-a u Srbiji:  Novi Sad, Novi Beograd, Zemun, Zemun polje, Batajnica i Smederevo. U Mega Gym fitnes klubovima klijenti mogu koristiti usluge slobodnog vežbanja, ali i zakazati personalne i vođene treninge, a u Novom Sadu i grupne.

Na sve navedene usluge se obračunava popust od 20% svim pripadnicima MUP-a koji pokažu svoju KARTICU POGODNOSTI.

Osim popusta na Mega Gym usluge, KARTICA POGODNOSTI omogućava i 10% popusta za naručivanje fitnes opreme iz ponude Rekreacije doo Novi Sad. Celokupnu ponudu fitnes opreme možete pogledati ovde

Takođe, svake nedelje šaljemo aktuelnosti i novosti vezane za našu ponudu proizvoda i usluga, kako bi zaposleni u MUP-a putem svoje aplikacije bili na vreme obavešteni  i iskoristili sve pogodnosti koje im se nude.

Treninzi u MEGA GYM-u

Usluge i programi fitnes centara Mega Gym namenjene su rekreativcima, profesionalnim sportistima, amaterima i osobama kojima je potrebna rehabilitacija nakon povreda.

Fitnes centri Mega Gym su opremljeni najboljim kardio mašinama i velikim brojem mesta za vežbanje. Poseduju multifunkcionalne sale (integrisan prostor za vežbanje), monitore  za praćenje TV programa, muške i ženske svlačionice sa velikim brojem garderobnih ormarića, tuševa i toaleta.

Svaka lokacija ima dosta prirodnog svetla, ali i najsavremenije sisteme ventilacije. Posebna pažnja je posvećena ozvučenju i odabiru adekvatne muzike, koja će vas motivisati da date najbolje od sebe na putu ka ostvarenju rezultata.

U ponudi MEGA GYM fitnes su slobodno vežbanje pod kojim se podrazumeva samostalno korišćenje teretane, zatim vođeni i personalni,  a u Novom Sadu i grupni treninzi.

Kod vođenih i personalnih treniga vežbate pod nadzorom trenera, po programima prilagođenim svakom individualno, a možete biti fleksibilni sa vremenom i izabrati termine koji vam najviše odgovaraju.

U fitnes centrima se nalaze i barovi u kojima se može popiti voda, kafa, sok od ceđenog voća i proteinski šejkovi vrhunskog kvaliteta.

Dođite i uverite se zašto je Mega Gym VIŠE OD FITNESA.

Fitnes oprema Rekreacija

Rekreacija d.o.o. je već niz godina jedna od vodećih kompanija u regionu u oblasti uvoza, distribucije, instalacije i održavanja fitnes opreme.

Ovlašćeni je distributer brendova: Matrix, Powertec, Horizon, Hammer, Hoist, Bauer Fitness i Ziva za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu i Makedoniju.

Rekreacija doo je opremila veliki broj fitnes klubova, hotela, malih kućnih teretana, sportskih klubova. Na osnovu višegodišnjeg iskustva, u mogućnosti smo da pružimo visokokvalitetne usluge konsaltinga, a obezbeđujemo i usluge servisa.

Regionalni lanac fitnes klubova MEGA GYM posluje u sastavu Rekreacije doo.

Sve informacije o treninzima, uslugama, cenama i lokacijama pogledajte na sajtu www.megagym.rs