poluindividualni treninzi

Personalni treninzi

Svi personalni treninzi u našim teretanama kreiraju se u skladu sa vašim fizičkim stanjem i rezultatima koje želite da postignete.

Ono što izdvaja vežbanje u Mega Gym-u od ostalih teretana jeste vrhunska oprema, veliki i besprekorno čisti prostori i treneri koji su potpuno posvećeni svojim klijentima. Takođe, jedna od prednosti je i veliki izbor lokacija. Mega Gym posluje na čak 7 lokacija, a sve teretane su opremljene najkvalitenijim spravama. 

Ukoliko želite da nam se pridružite i počnete što pre sa individualnim treninzima, izaberite lokaciju koja vam najviše odgovara, kontaktirajte nas na jedan od brojeva telefona ili dođite lično na adresu da se upoznamo i vežbamo.

Sa svojim ličnim trenerom koji vam se dodeljuje nakon uplaćene članarine, dogovarate se o terminima vežbanja.

Dođite i uverite se zašto je Mega Gym više od fitnesa.

Personalni treninzi su posebno osmišljeni treninzi prilagođeni željama i potrebama vežbača uz stalan nadzor trenera.

Personalni ili individualni treninzi koncipirani su tako da od početka do kraja treniranja pored sebe imate stručno lice koje vas usmerava, motiviše i po potrebi ispravlja.

Instruktor nakon razgovora detaljno izrađuje fitnes plan u skladu sa fizičkim karakteristikama i ciljevima klijenata. Svi individualni treninzi odvijaju se 1 na 1 što je glavna prednost ovakvog načina vežbanja.

Tokom trajanja treninga, instruktor je u potpunosti posvećen vežbaču, ispravlja i menja vežbe u zavisnosti od napretka. Zadatak ličnih trenera je da formiraju treninge po potrebama i željama klijenata, bilo da se radi o smanjenju težine, sticanja kondicije ili održavanja postojećeg stanja.

Personalni treneri u Mega Gym teretanama imaju višegodišnje iskustvo, stručni su u svom poslu i motivisani da zajedno sa vama naprave vrhunske rezultate.

Kome su namenjeni personalni treninzi?

Individualni ili personalni treninzi namenjeni su svima koji žele da vežbaju uz podršku trenera. Bez obzira na to da li ste početnik, rekreativac ili profesionalac, individualni treninzi nemaju ograničenje po pitanju kondicije ili godina.  Već na prvom treningu tokom razgovora za izabranim trenerom dogovorićete tempo i način vežbanja.

Stručni instruktori u našim fitnes centrima pažljivo će napraviti plan vežbanja, tako da što pre dođete do željenih rezultata. Ono što možemo istaći kao jedan od aduta treniranja uz naše instruktore je i njihov trud da svaki trening bude drugačiji i zanimljiv.

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About