Image Alt

O nama

Prvi Mega Gym fitnes centar otvoren je u junu 2016. godine na Novom Beogradu.

Mega Gym je jedini regionalni lanac fitnes klubova koji se nalazi na sedam lokacija u Srbiji i jednoj na teritoriji Bosne i Hercegovine (Dorćol, Novi Beograd, Zemun, Zemun Polje, Batajnica, Smederevo, Trebinje i Novi Sad).

Koncept Mega Gym-a nastao je na osnovu višegodišnjeg iskustva vlasnika u oblasti sportskog menadžmenta, fitnesa i rekreacije. U pitanju je savršen spoj vrhunskog dizajna prostora i opreme poslednje generacije.  Rezultat je potpuno drugačije mesto za rekreaciju u odnosu na sve što je do sada viđeno u ponudi fitnes klubova u Srbiji.  Mega Gym je mesto na kojem ćete naći utočište od svakodnevnog stresa i osetiti energiju našeg Mega tima. Naši treneri su školovani i stručni, spremni da vam pokažu kako vežbanje u teretani nije jednolično niti dosadno.

Usluge i programi fitnes centara Mega Gym namenjene su rekreativcima, profesionalnim sportistima, amaterima i osobama kojima je potrebna rehabilitacija nakon povreda.

Fitnes centri Mega Gym opremljeni su najboljim kardio mašinama i velikim brojem mesta za vežbanje. Poseduju multifunkcionalne sale (integrisan prostor za vežbanje), monitore za praćenje TV programa, svlačionice sa velikim brojem garderobnih ormarića, tuševa i toaleta. Svaka lokacija ima dosta prirodnog svetla, ali i najsavremenije sisteme ventilacije. Posebna pažnja je posvećena ozvučenju i odabiru adekvatne muzike, koja će vas motivisati da date najbolje od sebe na putu ka ostvarenju rezultata.

U fitnes centrima se nalaze i barovi u kojima se može popiti voda, kafa, sok od ceđenog voća i proteinski šejkovi vrhunskog kvaliteta.

Dođite i uverite se zašto je Mega Gym VIŠE OD FITNESA.

Fitnes centri Mega Gym posluju u okviru firme Rekreacija doo, lidera na tržištu polovne fitnes opreme i ovlašćenog distributera poznatih svetskih brendova Matrix, Horizon i Powertec.

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About