fbpx

Mega Gym

sajt

MEGA GYM

Naš prvi fitnes centar je otvoren u junu 2016. godine na Novom Beogradu.

Vlasnici su svoje bogato iskustvo, stečeno vodjenjem fitnes klubova još od 2005. godine, iskoristili kako bi napravili sasvim novi koncept, prilagodjen zeljama i potrebama savremenih vežbača.

Mega Gym je jedini regionalni lanac fitnes klubova koji se nalazi na sedam lokacija: Novi Beograd, Zemun, Zemun Polje, Batajnica, Smederevo, Trebinje i Novi Sad. Koncept Mega Gym-a je nastao na osnovu višegodišnjeg iskustva u oblasti sportskog menadžmenta, fitnesa i rekreacije. U pitanju je savršen spoj vrhunskog dizajna prostora i opreme poslednje generacije.  Rezultat je potpuno drugačije mesto za rekreaciju u odnosu na sve što je do sada viđeno u ponudi fitnes klubova u Srbiji.  Mega Gym je mesto na kojem ćete naći utočište od svakodnevnog stresa i osetiti energiju našeg Mega tima. Naši treneri su školovani i stručni, spremni da vam pokažu kako vežbanje u teretani nije jednolično niti dosadno.

Usluge i programi Fitnes centara Mega Gym namenjene su rekreativcima, profesionalnim sportistima, amaterima i osobama kojima je potrebna rehabilitacija nakon povreda.

Fitnes centri Mega Gym su opremljeni najboljim kardio mašinama i velikim brojem mesta za vežbanje. Poseduju multifunkcionalne sale (integrisan prostor za vežbanje), monitore  za praćenje TV programa, muške i ženske svlačionice sa velikim brojem garderobnih ormarića, tuševa i toaleta. Svaka lokacija ima dosta prirodnog svetla, ali i najsavremenije sisteme ventilacije. Posebna pažnja je posvećena ozvučenju i odabiru adekvatne muzike, koja će vas motivisati da date najbolje od sebe na putu ka ostvarenju rezultata.

U fitnes centrima se nalaze i barovi u kojima se može popiti voda, kafa, sok od ceđenog voća i proteinski šejkovi vrhunskog kvaliteta.

Dođite i uverite se zašto je Mega Gym VIŠE OD FITNESA.

Fitnes centri Mega Gym posluju u okviru firme Rekreacija doo, lidera na tržištu polovne fitnes opreme i ovlašćenog distributera poznatih svetskih brendova Matrix, Horizon i Powertec.

NAŠE FITNES CENTRE OPREMILA JE

REKREACIJA DOO

FITNES OPREMA I KONSULTACIJA