fbpx

Mega Gym

sajt

NOVI SAD

Mega Gym Novi Sad nalazi se u Temerinskoj ulici i predstavlja savršen spoj vrhunskog dizajna prostora i opreme poslednje generacije.

Mega Gym Novi Sad napravljen je kao  potpuno drugačiji koncept mesta za rekreaciju, koje je istovremeno i mesto na kojem ćete naći utočište od svakodnevnog stresa i osetiti pozitivnu energiju našeg tima.

Ukoliko ste početnik, stručno osposobljeni treneri će vam pomoći i pokazati kako pravilno da koristite opremu, ali će vam pokazati i da vežbanje nije jednolično i dosadno. 

Ako već imate iskustva u treningu, obradovaćete se kad vidite koliko sprava je na raspolaganju za svaku mišićnu grupu.

Najnovija linija MATRIX kardio opreme, veliki broj kardio jedinica, prostor za funkcionalni trening, sala za grupne programe od 250m2 sa vrhunskim ozvučenjem su samo od neke od karakteristika Mega Gym-a Novi Sad.

U okviru objekta se nalazi i MEGA BAR u kojem možete predahnuti pre ili nakon treninga i  odabrati nešto iz bogate ponude toplih i hladnih napitaka, proteinskih šejkova, fit obroka i zdravih slatkiša.

Jedna od prednosti MEGA GYM-a Novi Sad je veliki broj obezbedjenih parking mesta.

Posetite nas i uverite se zašto je Mega Gym je više od fitnesa!

MEGA GYM novi sad

Grupni programi

Za sve informacije vezano za grupne programe u fitnes centru Novi Sad možete kontaktirati trenera

Milana 061-64-024-26  novisad@megagym.rs 

Mega Morning - grupna vezba

MEGA MORNING je lagani trening koji će biti u ponudi u jutarnjim terminima, od 7h do 9h. Trening obuhvata vežbe zagrevanja, osnovne fiskulture, sa segmentima body-forminga i pilatesa, yoge i istezanja. Idealan način da se započne dan.

mega core grupna vežba

MEGA CORE je trening u kojem se stavlja akcenat na donji deo tela.  Baziran je na split vežbama za trbušnjake uz miks vežbi za noge i gluteus. Uz dobru muziku i brz ritam bez pauze, rezultati ne mogu izostati.

mega attack grupna vežba

MEGA ATTACK je pravi izbor za sve koji žele da leto dočekaju u top formi. Jaka i glasna muzika na vrhunskom ozvučenju. Kombinacija vežbi za celo telo, skokovi, čučnjevi i još mnogo toga uz  neodoljiv ritam dobre muzike. Trening se radi bez tegova i bez dodatnog opterećenja, ali se na svakom času insistira da svi daju svoj maksimum.

mega pump grupna vežba

MEGA PUMP je intenzivan trening koji podrazumeva rad celog tela uz korišćenje tegova. Jaki setovi vežbi za sve one koji žele da uz dobru miziku i još bolji ritam oblikuju i zategnu svoje mišiće. Trening+pump+muzika =MEGA ZABAVA.

MEGA CHALLENGE pravi izbor i izazov za sve – i za one koji tek počinju trenirati i za one kojima je trening smisao zivota. Program je osmišljen na bazi kružnog treninga i predviđen je za maksimalno 20 ljudi koji se dele u 4 grupe. Uz opasno dobru muziku se rade kružni trenizi, tako da dobijamo miks adrenalina, jakog treninga i takmičarskog duha, što je prava poslastica za sve ljubitelja MEGA izazova.

grupni treninzi mega

Raspored grupnih programa -Novi Sad

Cenovnik -Novi Sad

mega gym novi sad

Galerija

RADNO VREME

Radnim danima 06h -24h

Vikendom 07h – 22h

MEGA BAR 07h – 22h

KONTAKT

Za sva pitanja  možete nas kontaktirati na:

novisad@megagym.rs

mobilni: 064/859-8141

telefon: 021/27-11-813

Temerinska 95, Novi Sad