fbpx

Mega Gym

sajt

NOVI SAD

Mega Gym Novi Sad nalazi se u Temerinskoj ulici i predstavlja savršen spoj vrhunskog dizajna prostora i opreme poslednje generacije.

Mega Gym Novi Sad napravljen je kao  potpuno drugačiji koncept mesta za rekreaciju, koje je istovremeno i mesto na kojem ćete naći utočište od svakodnevnog stresa i osetiti pozitivnu energiju našeg tima.

Ukoliko ste početnik, stručno osposobljeni treneri će vam pomoći i pokazati kako pravilno da koristite opremu, ali će vam pokazati i da vežbanje nije jednolično i dosadno. 

Ako već imate iskustva u treningu, obradovaćete se kad vidite koliko sprava je na raspolaganju za svaku mišićnu grupu.

Najnovija linija MATRIX kardio opreme, veliki broj kardio jedinica, prostor za funkcionalni trening, sala za grupne programe od 250m2 sa vrhunskim ozvučenjem su samo od neke od karakteristika Mega Gym-a Novi Sad.

U okviru objekta se nalazi i MEGA BAR u kojem možete predahnuti pre ili nakon treninga i  odabrati nešto iz bogate ponude toplih i hladnih napitaka, proteinskih šejkova, fit obroka i zdravih slatkiša.

Jedna od prednosti MEGA GYM-a Novi Sad je veliki broj obezbedjenih parking mesta.

Posetite nas i uverite se zašto je Mega Gym je više od fitnesa!

Za sve informacije vezano za grupne programe u fitnes centru Novi Sad možete kontaktirati trenera Milana 064-87-24-580  novisad@megagym.rs 
  • Cenovnik
  • Radno vreme
  • Kako do nas
  • Kontakt
mega gym novi sad

RADNO VREME

Radnim danima 06h -24h

Vikendom 07h – 22h

MEGA BAR 07h – 22h

KONTAKT

Za sva pitanja  možete nas kontaktirati na:

novisad@megagym.rs

mobilni: 064/859-8141

telefon: 021/27-11-813

Temerinska 95, Novi Sad

Galerija