Borilacke vestine

Mega Gym Fighting

Borilački klub CAR DUŠAN SILNI NOVI SAD i MEGA GYM udružuju snage i stvaraju poslovnu saradnju koja će posebno oduševiti ljubitelje borilačkih veština i vežbanja.

Novo sedište borilačnog kluba CDS je na adresi Temerinska 95 (Mega Gym Novi Sad), ali smo proširili ponudu i na Beograd. Treninzi borilačkih veština imaju i u Mega Gym Centralu od 20. novembra. 

Po ceni jedne članarine, svi zainteresovani moći će da koriste i teretanu, ali i da vežbaju borilačke veštine.

Bez bilo kakvog organičenja, vežbači će moći da treniraju borilačke veštine uz mentorstvo stručnog instruktora, ali i da vežbaju u najboljem fitnes centru u Novom Sadu.

Vežbači koji su do sada trenirali u klubu CDS, moći će da nastave, a novi članovi da probaju sledeće borilačke sportove:

MMA (Mixed martial arts) za početnike i takmičare

Borilački sport sa najbržom stopom razvoja na svetu. On čini kombinaciju više borilačkih veština kao što su džiu-džicu, rvanje, kikboks, džudo…Uključuje segmente borenja u stojećem stavu (udarci noga i rukama, zatim rušenja), kao i u parteru (takođe udarci, kontrole, poluge na rukama i nogama, kao i razne varijacije davljenja).

TRENINZI

MMA – početnici

Grupa je prilagođena isključivo osobama koji se po prvi put susreću sa borilačkim veštinama i žele da se upoznaju sa MMA sportom. Na ovom treningu savladaćete osnove udaračkih tehnika u stojećem stavu, rušenja, kao i kontrolu i udarce u parteru. Na treningu se ne sparinguje, a od opreme su potrebne rukavice za boks, kao i štitnici za noge.  Trajanje treninga je 60 minuta.

MMA – takmičari

Ovaj termin rezervisan je za naše profesionalne tako i amaterske takmičare ili za osobe koje žele to da postanu. Akcenat se stavlja na slobodan sparing, situacioni sparing, kao i na specifičnom kondiciranju.

JIU-JITSU (DŽIU-DŽICU) za decu i muškarce

Džiu-džicu je borilačka veština u kojoj je cilj rušenje, kontrola, i prisiljavanje protivnika na predaju putem izvođenja poluga (na rukama i nogama) ili raznim varijacijama završnica.

U ovom sportu NE POSTOJE UDARCI. Od opreme za trening potrebni su samo šorts i majica. Trajanje treninga je 90 minuta.

Kik- boks

Kik-boks se vežba radi samoodbrane, opšte kondicije ili kao kontaktni sport. Osnovni cilj borca je da nadvlada protivnika boljom tehnikom, brzinom i snagom uz maksimalnu sigurnost. U kik-boksu se koristi maksimalna lična zaštitna oprema koja se sastoji od kacige, štitnika za zube, štitnika za prsa (posebno za žene), štitnika za genitalije, rukavica, štitnika za potkolenice.

CENOVNIK ZA NOVI SAD

30 termina  – 6000 dinara

16 termina – 4500 dinara

Deca (JIU-JITSU) – 2500 dinara (uzrast od 6 do 13 godina).

Fitpass ne važi za Mega Gym Novi Sad. 

*Napomena – Nakon uplaćene članarine, vežbač sam bira kako će iskoristiti termine. Na svakom vežbaču je izbor da li će sve termine iskoristiti za borilačke veštine ili podeliti na fitnes centar i treninge.

Svaki termin (ulazak) traje 3 sata. Pre ili posle borilačkog treninga možete koristiti celokupnu teretanu u sklopu jednog termina.

RASPORED TRENINGA (Mg NOVI SAD)

Raspored treninga za Mega Gym Novi Sad pratite na Instagram nalogu BORILAČKI KLUB CDS NOVI SAD

CENOVNIK ZA MEGA GYM CENTRAL (BEOGRAD)

6 termina fighting (boks+kik-boks) + teretana – 6000 RSD

16 termina fighting (mma+ jiu-jitsu) + teretana – 6000 RSD

20 termina fighting (boks, kik-boks, mma, jiu-jitsu) + teretana – 8000 rsd

Pojedinačni trening borilačkih – 800 RSD

*Kupovinom članarine za fighting zonu imate pravo na 30 ulazaka mesečno u teretanu

FITPASS DOPLATA ZA MEGA GYM FIGHTING

16 – termina – 2000 RSD
20  termina – 3000 RSD

RASPORED TRENINGA (Mega Gym central)

Raspored treninga pratite na Instagram nalogu Mega Gym Fighting. 

O KLUBU

Klub Car Dušan Silni – Novi Sad osnovan 28.02.2017. i predstavlja predstavništvo najstarijeg MMA tima u našoj državi (Car Dušan Silni – Beograd).

Od 2017. pa do današnjeg dana CDS Novi Sad osvojio je 11 titula (9 tituala za MMA i 2 titule za Jiu Jitsu) za najuspešniji klub u državi na različitim domaćim takmičenjima.

MMA i DŽIU-DŽICU treninge vodi bivši profesionalni borac, Nemanja Milošević, nosilac crnog pojasa u Brazilskoj džiu-džici.

Pored Nemanje treninge džiu-džice vodiće i: Dušan Špica, Pešut Nikola, Pavlović Nikola

Treninge Tajlandskog boksa vodi Nemanja Škorić, bivši profesionalni borac.

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About