Koja je razlika između vođenih i personalnih treninga?

Često pitanje u našoj teretani je da objasnimo koja je tačno razlika između vođenih i individualnih (personalnih) treninga.

MEGA GYM teretanama na raspolaganju su personalnivođenigrupni, kao i samostalno korišćenje teretane.

U zavisnosti od lokacije (Novi BeogradZemunNovi SadBatajnicaZemun PoljeSmederevoTrebinje) imamo posebne cenovnike, usluge i dinamiku.

Svi zainteresovani vežbači na našem sajtu mogu pronaći sve informacije kako bi što pre započeli vežbanje. 

razlika_izmedju_personalnih_i_vodjenih

Vođeni treninzi su jedni od najtraženijih treninga u našim teretanama, isti slučaj je i sa personalnim, jer su rezultati uz njih vrlo brzo vidljivi.

Grupni treninzi u Novom Sadu su vrlo posećeni zahvaljujući instruktorima koji se trude da vežbanje bude dinamično i zanimljivo.

Vežbače vrlo često bune termini vođeni i personalni i često dobijemo pitanje da im objasnimo suštinsku razliku. Na izgled deluje kao da su u pitanju isti treninzi, ali zapravo koncept vežbanja se razlikuje i zato ćemo se potruditi da kroz ovaj tekst razjasnimo nedoumice.

Naglašavamo da je i sa jednim i sa drugim treningom moguće postići odlične rezultate i dobru formu

RAZLIKE IZMEĐU PERSONALNIH I VOĐENIH TRENINGA

Kod individualnih (personalnih) treninga, trener je fokusiran samo na jednog klijenta. Treninzi su 1 na 1, instruktor je uz vežbača tokom vežbanja, daje mu smernice vezano za ishranu, izvođenje vežbi i ispravlja po potrebi. Naglašavamo i da je u našim fitnes centrima na lokacijama Mega Gym Zemun i Mega Gym Batajnica moguće je zakazani duo personalne treninge i vežbati u paru.  Personalne treninge je  moguće je vežbati u bilo kom terminu (u skladu i sa radnim vremenom teretane i instruktora), fitnes instruktor se prilagođava terminima. Na samom početku trener i klijent ragovaraju o navikama, načinu života i na osnovu želja, fizičke sposobnosti i ciljeva kreira se plan vežbanja. 

Svi personalni treneri u Mega Gym teretanama imaju višegodišnje iskustvo, stručni su u svom poslu i motivisani da zajedno sa klijentima naprave vrhunske rezultate

Na svim MEGA GYM lokacijamaa moguće je zakazati personalne (individualne) treninge. Detaljnije o PERSONALNIM saznajte ovde. 

VOĐENI TRENINZI

Vođeni treninzi se odvijaju u grupama, ali to ne znači da ih treba poistovećivati sa grupnim. Za razliku od grupnih, zadatak fitnes instruktora nije samo da pokazuje vežbe, već i da svakom klijentu priđe, ispravi po potrebi i zameni vežbu ako je to neophodno. 

Vođeni podrazumevaju vežbanje pod nadzorom trenera koji nakon davanja instrukcija za pravilno izvođenje vežbi, ostavlja slobodu da se vežba samostalno. Ovakav vid treninga preporučujemo ukoliko želite da vežbate u društvu, ali i da imate pažnju trenera. To naravno ne znači da ćete uvek imati iste vežbe i tempo,  jer će se instruktor potruditi da prilagodi vežbe vašim kapacitetima.

Za razliku od personalnih, instruktor neće biti sve vreme uz vas, ali će vam biti na raspolaganju i pomoći će vam da pravilno izvedete određenu vežbu.

Vođete treninge možete zakazati na sledećim lokacijama: Novi BeogradZemunZemun PoljeBatajnica i Smederevo.

Preporučujemo obe vrste vežbanja. Na vama je samo da odlučite šta više odgovara vašem životnom stilu i fizičkim karakteristikama.

Detaljnije o VOĐENIM saznajte ovde

Ukoliko se odlučite za GRUPNE u Novom Saduovde možete pročitati nešto više o tome.

U svim Mega Gym teretanama na raspolaganju je samostalno vežbanje.  

Sve informacije o treninzima, uslugama, cenama i lokacijama pogledajte na sajtu www.megagym.rs

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About