fbpx

Mega Gym

sajt

BUDI DEO MEGA GYM TIMA

oglas za posao

Mega Gym je jedini regionalni lanac fitnes klubova koji se nalazi na sedam lokacija: Novi Beograd, Zemun, Zemun Polje, Batajnica, Smederevo, Trebinje i Novi Sad.

Sve lokacije opremljene su najkvalitetnijom opremom, velikim brojem kardio mašina i prostora za vežbanje. S razlogom kažemo da smo PREMIUM teretana i takve osobe želimo u našem timu. Trudimo se da pružimo klijentima najbolje iskustvo i da dobiju od nas stučnost i najbolje rezultate. Upravo zbog toga smo u potrazi za onima koji dele iste ili slične vrednosti i žele da napreduju. 

Ako i ti imaš želju da se pridružiš timu ambicioznih ljudi, da radiš u prijatnoj atmosferi, uz dobre uslove za rad, redovna mesečna primanja i različite benefite, ostavi nam biografiju i očekuj naš poziv.

Prijavi se i uverićeš se zašto je MEGA GYM više od fitnesa.

AKTUELNI OGLASI

Smenski trener Novi Sad

MEGA GYM širi svoj tim.

Tražimo SMENSKE TRENERE na lokaciji Novi Sad (Temerinska 95).

Od kandidata se očekuje da imaju prethodno iskustvo kao fitnes treneri i želju da rade u jednom prijatnom i pozitivnom okruženju.

Kratku biografiju i kontakt poslati na email adresu: milan@megagym.rs

Fitnes trener grupnih programa - Novi Sad

BUDITE DEO MEGA GYM TIMA!

Tražimo kvalifikovanog trenera grupnih programa za Mega Gym Novi Sad.

Kako biste konkurisali, potrebno je da imate iskustvo u vođenju treninga, kao i rada sa decom.

Nudimo dobre uslove za rad, odličnu atmosferu i priliku da radite u prijatnom okruženju.

Kandidati koji ispunjavaju uslove mogu poslati kratku biografiju i kontakt telefon na email adresu – grupniprogrami@megagym.rs