fbpx

Mega Gym

sajt

Grupni treninzi (NOVI SAD)

Grupni treninzi u Mega Gym-u (Novi Sad)

Novo u ponudi Mega Gym-a su GRUPNI PROGRAMI u Novom Sadu.

Vežbačima je na raspolaganju sala za aerobik od 250 m2 sa sjajnim ozvučenjem pa su samim tim obezbeđeni najbolji mogući uslovi za grupne treninge.

Pažljivo osmišljen koncept vežbi, odabrana muzika koja prati koreografije, sjajna atmosfera i treneri koji će vas motivisati da uživate u treningu i istovremeno ostvarite odlične rezultate.

U ponudi su različite vrste grupnih programa. Isprobajte varijante koje želite i odaberite trening po svojoj meri. Ukoliko niste sigurni šta je najbolji izbor za Vas, treneri grupnih programa će Vam rado pomoći da odaberete program koji ća Vam najviše prijati i dovesti do najboljih rezultata.

Sami birate broj termina mesečno i pravite kombinacije programa koje Vam odgovaraju. Jedno je sigurno, bićete oduševljeni atmosferom!

Raspored treninga možete videti ovde

Za sve informacije vezano za grupne programe u fitnes centru Novi Sad možete kontaktirati trenera Milana 064-87-24-580  novisad@megagym.rs 

NAPOMENA: Grupni treninzi su samo na lokaciji Novi Sad. Na ostalim lokacijama u ponudi su vođeni i personalni

GRUPNI PROGRAMI

Vežbačima su na raspolganju različiti grupni programi u Mega Gym teretani u Novom Sadu. Svi treninzi su pažljivo osmišljeni. U nastavku pročitajte kratak opis svakog treninga.

MEGA MORNING je lagani trening koji će biti u ponudi u jutarnjim terminima, od 7h do 9h. Trening obuhvata vežbe zagrevanja, osnovne fiskulture, sa segmentima body-forminga i pilatesa, yoge i istezanja. Idealan način da se započne dan.

MEGA CORE je trening u kojem se stavlja akcenat na donji deo tela.  Baziran je na split vežbama za trbušnjake uz miks vežbi za noge i gluteus. Uz dobru muziku i brz ritam bez pauze, rezultati ne mogu izostati.

MEGA ATTACK je pravi izbor za sve koji žele da leto dočekaju u top formi. Jaka i glasna muzika na vrhunskom ozvučenju. Kombinacija vežbi za celo telo, skokovi, čučnjevi i još mnogo toga uz  neodoljiv ritam dobre muzike. Trening se radi bez tegova i bez dodatnog opterećenja, ali se na svakom času insistira da svi daju svoj maksimum.

MEGA PUMP je intenzivan trening koji podrazumeva rad celog tela uz korišćenje tegova. Jaki setovi vežbi za sve one koji žele da uz dobru miziku i još bolji ritam oblikuju i zategnu svoje mišiće. Trening+pump+muzika =MEGA ZABAVA.

MEGA CHALLENGE pravi izbor i izazov za sve – i za one koji tek počinju trenirati i za one kojima je trening smisao zivota. Program je osmišljen na bazi kružnog treninga i predviđen je za maksimalno 20 ljudi koji se dele u 4 grupe. Uz opasno dobru muziku se rade kružni trenizi, tako da dobijamo miks adrenalina, jakog treninga i takmičarskog duha, što je prava poslastica za sve ljubitelja MEGA izazova.

Sve informacije o personalnim treninzima, uslugama, cenama i lokacijama pogledajte na sajtu www.megagym.rs