fbpx

Mega Gym

sajt

Grupni treninzi (NOVI SAD)

Grupni treninzi u Mega Gym-u (Novi Sad)

Novo u ponudi Mega Gym-a su GRUPNI PROGRAMI u Novom Sadu.

Vežbačima je na raspolaganju sala za aerobik od 250 m2 sa sjajnim ozvučenjem pa su samim tim obezbeđeni najbolji mogući uslovi za grupne treninge.

Pažljivo osmišljen koncept vežbi, odabrana muzika koja prati koreografije, sjajna atmosfera i treneri koji će vas motivisati da uživate u treningu i istovremeno ostvarite odlične rezultate.

U ponudi su različite vrste grupnih programa. Isprobajte varijante koje želite i odaberite trening po svojoj meri. Ukoliko niste sigurni šta je najbolji izbor za Vas, treneri grupnih programa će Vam  rado pomoći da odaberete program koji će vam najviše prijati i dovesti do najboljih rezultata.

Sami birate broj termina mesečno i pravite kombinacije programa koje Vam odgovaraju. Jedno je sigurno, bićete oduševljeni atmosferom!

Za sve informacije vezano za grupne programe u fitnes centru Novi Sad možete kontaktirati trenera Milana 064-87-24-580   novisad@megagym.rs 

NAPOMENA: Grupni treninzi su samo na lokaciji Novi Sad. Na ostalim lokacijama u ponudi su vođeni personalni.

GRUPNI PROGRAMI

Vežbačima su na raspolganju različiti grupni programi u Mega Gym teretani u Novom Sadu. Svi treninzi su pažljivo osmišljeni. U nastavku pročitajte kratak opis svakog treninga.

CENOVNIK

10 termina – 3.000 rsd

20 termina grupni + 10 termina teretana – 4.000 rsd

20 termina grupni + 10 termina teretana (godišnja članarina) – 23.990 rsd

Pojedinačni  termin grupnih treninga – 600 rsd

Doplata za grupne programe (mesečno) uz kupljenu godišnju članarinu za teretanu:

10 termina – 1.750 rsd

20 termina – 2.250 rsd

Cenovnik za MEGA GYM NOVI SAD pogledajte ovde.

 

raspored grupnih treninga

* napomena – ovaj raspored važi od 1 oktobra.

MEGA MORNING

grupni trening mega gym

MEGA MORNING je lagani trening koji će biti u ponudi u jutarnjim terminima, od 7h do 9h. Trening obuhvata vežbe zagrevanja, osnovne fiskulture, sa segmentima body-forminga i pilatesa, yoge i istezanja. Idealan način da se započne dan.

MEGA GLUTE

Mega Glute

MEGA GLUTE je efektivan i sadržajan trening snage fokusiran na izgradnju gluteusa. Ovaj trening pomaže da razvijete snagu i fleksibilnost sa posebnim akcentom na zadnjicu i noge. 

Namenjen je svima koji žele da oblikuju i ojačaju donji deo tela. Uz veliki broj ponavljanja i raznovrsnost vezbi postiže se zatezanje i oblikovanje mišića glutealne regije.

MEGA PUNCH

mega punch

MEGA PUNCH je energičan i dinamičan kardio trening koji kombinuje tehnike kick box-a i boksa sa kardio vežbama. Mega punch poboljšava snagu, izdržljivost i kondiciju. Pomaže da izgradite savršenu liniju, povećate samopouzdanje i oslobodite se stresa. Na ovom treningu mogu učestvovati svi, od potpunih početnika do iskusnih vezbača.

Potrebni rekviziti: čiste patike i rukavice za džak.

MEGA PUMP

mega pump

MEGA PUMP je intenzivan trening koji podrazumeva rad celog tela uz korišćenje tegova. Jaki setovi vežbi za sve one koji žele da uz dobru miziku i još bolji ritam oblikuju i zategnu svoje mišiće.

Trening+pump+muzika =MEGA ZABAVA.

MEGA CHALLENGE

mega challenge

MEGA CHALLENGE pravi izbor i izazov za sve – i za one koji tek počinju sa treniranjem i za one kojima je trening smisao zivota. Program je osmišljen na bazi kružnog treninga kombinacije vežbi za funkciju i snagu tela. Uz dobru atmosferu i muziku rade se kružni treninzi, tako da dobijamo miks adrenalina, jakog treninga i takmičarskog duha, što je prava stvar za sve ljubitelje MEGA izazova.

MEGA KIDS

mega kids

MEGA KIDS je trening namenjen za decu uzrasta od 3 do 10 godina vođen od strane profesionalnog trenera.

Kroz sport i igru razvijamo motoričke sposobnosti deteta, ljubav prema sportu i zdravom životu, kao i negovanje drugarstva i lepog ponašanja.

Treninzi obuhvataju izvođenje vežbi i spotskih igara uz korišćenje raznovrsnih rekvizita, kao i razvoj koordinacije (poligoni).

grupni treninzi mega

Sve informacije o personalnim treninzima, uslugama, cenama i lokacijama pogledajte na sajtu www.megagym.rs