fbpx

Mega Gym

sajt

Grupni treninzi (NOVI SAD)

Grupni treninzi u Mega Gym-u (Novi Sad)

Novo u ponudi Mega Gym-a su GRUPNI PROGRAMI u Novom Sadu.

Vežbačima je na raspolaganju sala za aerobik od 250 m2 sa sjajnim ozvučenjem pa su samim tim obezbeđeni najbolji mogući uslovi za grupne treninge.

Pažljivo osmišljen koncept vežbi, odabrana muzika koja prati koreografije, sjajna atmosfera i treneri koji će vas motivisati da uživate u treningu i istovremeno ostvarite odlične rezultate.

U ponudi su različite vrste grupnih programa. Isprobajte varijante koje želite i odaberite trening po svojoj meri. Ukoliko niste sigurni šta je najbolji izbor za Vas, treneri grupnih programa će Vam  rado pomoći da odaberete program koji će vam najviše prijati i dovesti do najboljih rezultata.

Sami birate broj termina mesečno i pravite kombinacije programa koje Vam odgovaraju. Jedno je sigurno, bićete oduševljeni atmosferom!

Za sve informacije vezano za grupne programe u fitnes centru Novi Sad možete kontaktirati trenera Milana 064-87-24-580  novisad@megagym.rs 

Raspored treninga 

 

NAPOMENA: Grupni treninzi su samo na lokaciji Novi Sad. Na ostalim lokacijama u ponudi su vođeni i personalni

GRUPNI PROGRAMI

Vežbačima su na raspolganju različiti grupni programi u Mega Gym teretani u Novom Sadu. Svi treninzi su pažljivo osmišljeni. U nastavku pročitajte kratak opis svakog treninga.

CENOVNIK

15 grupnih + 5 termina teretane – 4000 rsd

20 grupnih + 10 termina teretane – 5000 rsd

Godišnja članarina teretana + grupni programi – 24.990 rsd

Pojedinačni termin grupnih treninga – 600 rsd

MEGA CHALLENGE

MEGA CHALLENGE je dobar izbor za one koji tek počinju sa treniranjem i za one kojima je trening smisao zivota. Program je osmišljen na bazi kružnog treninga kombinacije vežbi za funkciju i snagu tela. Uz dobru atmosferu i muziku rade se kružni trenizi. Miks adrenalina, jakog treninga i takmičarskog duha oduševiće ljubitelje MEGA izazova.

MEGA GLUTE

MEGA GLUTE je vrlo efektivan i sadržajan trening snage fokusiran na izgradnju gluteusa. Namenjen je svima koji žele da oblikuju i ojačaju donji deo tela i zategnu glutalnu regiju.

MEGA PUMP

MEGA PUMP je intenzivan trening koji podrazumeva rad celog tela uz korišćenje tegova. Jaki setovi vežbi za sve one koji žele da uz dobru muziku i još bolji ritam oblikuju i zategnu svoje mišiće. Trening+pump+muzika = MEGA ZABAVA.

MEGA KIDS

MEGA KIDS namenjen je uzrastu od 3 do 10 godina i vođen je od strane profesionalne instruktorke Tamare Petković koja ima iskustva u radu sa decom. Kroz sport i igru na treningu trudićemo se da razvijamo motoričke sposobnosti deteta, ljubav prema sportu i zdravom životu, kao i negovanje drugarstva i lepog ponašanja. Treninzi obuhvataju izvođenje vežbi i spotskih igara uz korišćenje raznovrsnih rekvizita, kao i razvoj koordinacije (poligoni).

MEGA MORNING

MEGA MORNING je lagani jutarnji trening koji obuhvata vežbe zagrevanja, osnovne fiskulture, sa segmentima body-forminga i pilatesa, yoge i istezanja.

MEGA PUNCH

Ukoliko ste u potrazi za energičnim i dinamičnim treningom bićete oduševljeni Mega PUNCH-om. MEGA PUNCH poboljšava snagu, izdržljivost i kondiciju. Pomaže da izgradite savršenu liniju, povećate samopouzdanje i oslobodite se stresa. Na ovom treningu mogu učestvovati svi, od potpunih početnika do iskusnih vezbača. Za vežbanje su neophodni rekviziti: patike i rukavice.

grupni treninzi mega

Sve informacije o personalnim treninzima, uslugama, cenama i lokacijama pogledajte na sajtu www.megagym.rs