fbpx

Mega Gym

sajt

Mega Gym Pogodnosti

Najbolja teretana

Saznajte kako možete vežbati u MEGA GYM fitnes centrima uz određene popuste ili pogodnosti.

 

KARTICA POGODNOSTI ZA PRIPADNIKE MUP-A

Rekreacija doo potpisala je Protokol o saradnji sa MUP-om Republike Srbije, po osnovu kojeg svi zaposleni u MUP-u koji poseduju KARTICU POGODNOSTI ostvaruju 20% popusta u MEGA GYM fitnes klubovima.

Osim popusta na Mega Gym usluge, KARTICA POGODNOSTI omogućava i 10% popusta za naručivanje fitnes opreme iz ponude fitnesopremarekreacija.com

Popust se može ostvariti na svim lokacija MEGA GYM-a u Srbiji: Novi Sad, Novi Beograd, Zemun, Zemun polje, Batajnica i Smederevo.

 

FITPASS ČLANARINA

Članovi koji poseduju FITPASS karticu mogu je iskoristiti za mesečne članarine u svim Mega Gym Fitnes centrima. Na sajtu www.fitpass.rs proverite da li u određenim Mega Gym teretanama ima doplate i koliko ona iznosi.

 

STANDARD, GOLD, PLATINUM KARTICE „KK PARTIZAN“

Članovi koji poseduju neku od kartica „KK Partizan“ ostvaruju popust od 20% na mesečne članarine u svim Mega Gym fitnes objektima u Srbiji.

Više informacija o ovim karticama i kako da ih nabavite pogledajte na sajtu www.kkpartizan.rs

 

FIRME I PREDUZEĆA U SMEDEREVU

Pogledajte sa kojim firmama i institucijama imamo saradnju i gde možete iskoristiti popuste za vežbanje u našem fitnes centru u Smederevu.

Važna napomena: Raspitajte se prvo kod poslodavca na koji način možete ostvariti popuste u našem fitnes centru i koliko on iznosi.  

        FIRMA P.K.C.

        OSNOVNI SUD U SMEDEREVU

        EPS (ELEKTROPRIVREDA SRBIJE)

        FIRMA M.B.S. (MILAN BLAGOJEVIĆ)

        JKP „GRADSKO ZELENILO“

        JKP „ŽELEZARA“