Popusti

Pogodnosti

Saznajte kako možete vežbati u MEGA GYM fitnes centrima uz određene popuste ili pogodnosti.

KARTICA POGODNOSTI ZA PRIPADNIKE MUP-A

Rekreacija doo potpisala je Protokol o saradnji sa MUP-om Republike Srbije, po osnovu kojeg svi zaposleni u MUP-u koji poseduju KARTICU POGODNOSTI ostvaruju 20% popusta u MEGA GYM fitnes klubovima na sve osim na godišnju. 

Osim popusta na Mega Gym usluge, KARTICA POGODNOSTI omogućava i 10% popusta za naručivanje fitnes opreme iz ponude fitnesopremarekreacija.com

Popust se može ostvariti na svim lokacija MEGA GYM-a u Srbiji: Dorćol, Novi Sad, Novi Beograd, Zemun, Zemun polje, Batajnica i Smederevo.

Napomena: Popust se ne prenosi na članove porodice. 

POPUSTI ZA SREDNJOŠKOLCE I STUDENTE

Uz priloženu đačku knjižicu ili indeks odobrava se popust na mesečnu članarinu (Mega Gym Central 20%, Mega Gym Novi Beograd 15%, Mega Gym Zemun 15%, Mega Gym Smedrevo 25%). Popusti isključivo važi za mesečnu članarinu.

FITPASS ČLANARINA

Članovi koji poseduju FITPASS karticu mogu je iskoristiti za mesečne članarine u svim Mega Gym Fitnes centrima. Na sajtu www.fitpass.rs proverite da li u određenim Mega Gym teretanama ima doplate i koliko ona iznosi.

STANDARD, GOLD, PLATINUM KARTICE „KK PARTIZAN“

Članovi koji poseduju neku od kartica „KK Partizan“ ostvaruju popust od 20% na mesečne članarine u svim Mega Gym fitnes objektima u Srbiji.

Više informacija o ovim karticama i kako da ih nabavite pogledajte na sajtu www.kkpartizan.rs

FIRME I PREDUZEĆA U SMEDEREVU

Pogledajte sa kojim firmama i institucijama imamo saradnju i gde možete iskoristiti popuste za vežbanje u našem fitnes centru u Smederevu.

Važna napomena: Raspitajte se prvo kod poslodavca na koji način možete ostvariti popuste u našem fitnes centru i koliko on iznosi.  

–        FIRMA P.K.C.

–        OSNOVNI SUD U SMEDEREVU

–        EPS (ELEKTROPRIVREDA SRBIJE)

–        FIRMA M.B.S. (MILAN BLAGOJEVIĆ)

–        JKP „GRADSKO ZELENILO“

–        JKP „ŽELEZARA“


ZAPOSLENI U KOMPANIJI COCA- COLA

Sklopili smo sporazum sa Coca-Colom i omogućili da svi njihovi radnici treniraju kod nas po specijalnoj mesečnoj članarini. Sve što je potrebno je da radnici Coca-Cole na upisu pokažu svoju Coca-Cola karticu i odmah dobijaju priliku da treniraju po ceni koju smo formirali posebno za njih. 

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About