3 brza saveta kako da pripremite telo za leto

Leto polako stiže i pravo je vreme da promenite dosadašnje navike i ubrzate proces mršavljenja.

Iako je potrebno da tokom cele godine redovno vežbate, hranite se zdravije i odlazite na vreme u krevet, nekako se svi sete da promene način života pre letnjih dana.

Pročitajte 3 brza saveta kako da pripremite telo za leto i uživanje u svim čarima koje najtoplije godišnje doba donosi.

Kardio vežbe

Kako biste poboljšali kondiciju i oslobodili se negativne energije, kardio je uvek dobar izbor. Ako niste dugo vremena vežbali, predlažemo da u početku kardio bude umerenog inteziteta, a svakim danom povećavajte tempo. Naravno, u dogovoru sa trenerom i vašim fizičkim stanjem možete povećati minutažu.

MEGA GYM fitnes centri opremljeni su najnovijom linijom MATRIX kardio opreme zahvaljujući kojoj će treninzi biti novo i uzbudljivo iskustvo.

Za razliku od običnih traka za trčanje, u MEGA GYM teretanama MATRIX multimedijalne konzole pružiće vam trčanje pored mora, u prirodi ili na ulici. Izaberite lokaciju i pogledajte kako još danas možete da nam se pridružite.  

PROČITAJTE: REDOVNO VEŽBANJE POJAČAVA IMUNITET

Pijte dosta vode

Jedan od ključnih saveta koji ćete čuti na svakom koraku je hidratacija. Ukoliko želite da što pre postignete dobre rezultate, pored redovnih treninga, dovoljan unos vode je neophodan. Ne zaboravite da je odraslom organizmu potrebno oko 2l tečnosti da bi normalno funkcionisao.

Hranite se zdravije

Zdrava ishrana je ključ zdravog organizma i zgodnog tela. Ako ste ispunili prva dva saveta pretpostavljate da je sad vreme i da uvedete zdravije obroke. Leto je period godine kada vam je razno voće i povrće dostupno, zato iskoristite priliku da šećer i testa zamenite salatama. Smanjite količine, izbacite tešku hranu i svom organizmu priuštite zdraviju hranu.

Čekamo vas u MEGA GYM teretanama da gradimo zdrave navike.

Sve informacije o treninzima, uslugama, cenama i lokacijama pogledajte na sajtu www.megagym.rs

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About